Ανακοινώσεις Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις

Το Εσπερινό Λύκειο πάει…«Ολύμπια εν Δίω»

Την «ΑΡΙΑΔΝΗ» παρουσίασε ως παράλληλη εκδήλωση το Εργαστήριο Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Εργαστηρίου είναι ο εκπαιδευτικός και οργανωτικός συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Κεντρικής Μακεδονίας, Νικόλαος Γραίκος.

Το θεατρικό δρώμενο ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «ΠΗΓΑΣΟΣ» της Κατερίνης, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022 και την παρακολούθησε η εκπαιδευτική κοινότητα του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης.

“Οι έφηβες/οι της θεατρικής ομάδας του «Εργαστηρίου Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων» του ΟΡ.ΦΕ.Ο. επεξεργάζονται εκ νέου τον αρχαίο μύθο της Αριάδνης και παρουσιάζουν την ομώνυμη θεατρική παράσταση επιχειρώντας να ανακαλύψουν τον μίτο με τον οποίο θα παγιδέψουν τον προσωπικό τους μινώταυρο.”

Από πλευράς Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης, το εμβληματικό σύμβολο της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης, τον «Λίθο Αγυιεύς», απένειμαν στους συντελεστές του Εργαστηρίου, οι καθηγήτριες κ. Αγιάννη Ε. και η κ.Βλαχοβασίλη Θ. , ενώ εκπρόσωπος των μαθητών του σχολείου επέδωσε τα αναμνηστικά διπλώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *